Våre ansatte

 

Anders Lenborg

Anders Lenborg

Partner og daglig leder

Anders har nesten 20 års erfaring med fornybar- og infrastrukturprosjekter i Norden. Før han tok initiativet til etableringen av Cloudberry i 2017, var han partner og Head of Energy i DLA Piper Norway. Han har arbeidet med utvikling av vann- og vindkraft, samt fjernvarme og nett i Skandinavia. Han har blant annet vært med å lede arbeidet med etableringen av Fosen Vind og Nordic Winds kjøpe av 40% av Europas største vindpark. Videre har han lang erfaring med kraftkontrakter. Han har styreverv i en rekke selskaper.

Anders er utdannet jurist fra UiO og King’s College, London.

Kontakt informasjon:

+47 93413130

al@cloudberryam.com

Jon Gunnar Solli

Jon Gunnar Solli

Partner og forvalter

Jon Gunnar har mer enn 20 års erfaring fra kapitalforvaltningsbransjen. Han har betydelig erfaring innenfor M&A, forhandlinger, strategi og forretningsutvikling. De siste årene har han jobbet med investeringer innenfor fornybar energi og bærekraftig kapitalforvaltning, bl.a. som styremedlem i Clemens Kraft AS, en av de ledende aktørene innen småskala vannkraft i Norge. Jon Gunnar er tidligere CFO/CIO at Opplysningsvesenets fond, Nordea Asset Management, SpareBank 1 Livsforsikring og Storebrand.

Jon Gunnar er utdannet på høyere revisorstudium ved Norges Handelshøyskole i Bergen og har bevilling som statsautorisert revisor.

Kontakt informasjon:

+47 97038507

jgs@cloudberryam.com

Christian A. Helland

Christian A. Helland

Partner og forvalter

Christian har de siste 12 årene vært aktiv forvalter av Pareto Asset Management’s private equity investeringer. Som partner i Pareto har han siden 2009 hatt rollen som lead-investor/styreleder i flere av porteføljeselskapene og vært sterkt involvert i både vann og vindkraftprosjekter i Norge, Sverige og Tyskland. Han er født og oppvokst i Trondheim med bakgrunn som profesjonell golfer og grunder av et lite telecom selskap. 

Christian har mastergrader som ingeniør og økonom fra University of California og Cornell University i New York. 

Kontakt informasjon:

+47 41880000

ch@cloudberryam.com

Suna F. Alkan

Suna F. Alkan

Partner og investoransvarlig

Suna har lang erfaring som finans- og investeringsrådgiver innen aktiv forvaltning og fond fra Pareto Asset Management og ODIN Forvaltning. Hun har bred kompetanse på skreddersøm av investeringsløsninger innen en rekke aktiva klasser, og finansiell rådgivning og forvaltning for institusjonelle investorer og formuende privatpersoner med deres investeringsselskaper.

Suna er diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI og Cand. Mag. fra høyskolen i Oslo.

Kontakt informasjon:

+47 91302907

sa@cloudberryam.com